Hızlı Cbox Link Generator Sitesi (93 Site Destekli)

Cboxera Premium Link Generator Cbox

İyi geceler arkadaşlar. Sİzler için özel olarak bulduğum çok kaliteli bir cbox link çeviri sitesiyle karşınızdayım. Sitedeki botlar sayesinde linkiniz çok hızlı bir şekilde çevrilir. Aynı indirme hızınızın çok yüksek olacağı gibi. Ücretsiz üyeler 5 dakikada 1 link çevirebiliyorlar. Ayrıca Link Checker yapmaları gerekiyor. (15 saniye sürer)

DESTEKLENEN SİTELER

BURAYA TIKLAYARAK BAKABİLİRSİNİZ

(Liste çok uzun olduğu için konuya koymadım.)

KULLANIM

  1. Siteye girin, Register butonuyla üye olup giriş yapın.
  2. Link Checker butonuna tıklayın. Çevirmek istediğiniz linki yapıştırın ve Check Link e basın.
  3. Kontrol edildikten sonra BB kodunu kopyalayın.
  4. Cbox a geri dönün ve message kısmına kodu yapıştırıp gönderin.
  5. Botlar linkinizi anında çevirecektir. Çevrilen linke tıklayın
  6. Geçmeniz gereken reklamları geçin.
  7. İndirmeniz hemen başlar. Anlamayanlar aşağıdaki videoyu izleyebilir.(farklı sitenin örneği)

ÖRNEK VİDEOLU ANLATIM



Reklamı geç diyerek siteye ulaşabilirsiniz.


EĞER ÜYE GİRİŞİ YAPAMIYORSANIZ-MESAJ YAZAMIYORSANIZ VPN KULLANARAK GİRİNİZ
Zenmate tavsiye edilir.



10 Eylül 2016 Turbobit Premium Link Generator, Eylül 2016 Premium Link Generator, 1fichier premium link generator, 4shared premium link generator, bitshare premium link generator, crocko premium link generator, easybytez premium link generator, filepost premium link generator, filerio premium link generator, freakshare premium link generator, hipfile premium link generator, letitbit premium link generator, terafile premium link generator, mixturecloud premium link generator, netload premium link generator, firedrive premium link generator, rapidgator premium link generator, shareflare premium link generator, turbobit  premium link generator, uploaded premium link generator, uploading premium link generator, uptobox premium link generator, sockshare premium link generator.




Not: Premium link generator sitelerine girmek istiyorsanız,tıkladığınız linkten sonra karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basın. Bir sorun ile karşılaşırsanız lütfen bize bildirin.
Thanks for your comment