Temmuz 2014 Tüm Linklerinizi Çevirebileceğiniz Cbox Siteler

Merhaba arkadaşlar. Cbox sitelerini biliyorsunuzdur. Premium link generator de en iyi yol cbox sitelerdir. Aranızda bu siteleri nasıl kullanacağını bilmeyenler olabilir. Onlar için şöyle kısaca bir anlatayım;

İlk olarak name bölümüne bir nick yazıp login tuşuna basıyor sonra da bir şifre belirliyorsunuz. Üyelik işlemi bittikten sonra çevirmek istediğiniz Link Checker butonuna basıp kutucuğa yapıştırıyorsunuz sonra da Check Link butonuna tıklıyorsunuz. Bazılarında hemen bir link verir bazılarında ise BBcode kısmına tıklayarak o linki alabilirsiniz. Aldığınız linki anasayfa da nickiniz altında buluna "message" bölümünü yapıştırıp go butonuna basın. Anında linkiniz çevrilsin ve son sürat indirme keyfini yaşayın!

Aşağıdaki her sitede sistem aynı değildir ancak mantığı anladıysanız çok rahat linklerinizi çevirebilirsiniz.
Temmuz 2014 Tüm Siteler Link Generator
Şimdi gelelim linklere;




NOT: Anlatımı kısa tutmaya çalıştım. Anlamayan olursa yorum yazsın yardımcı olmaya çalışalım.

premium link çevirici ,temmuz 2014 premium link generator, turbobit premium link generator, turbobit premium link generator programı, link çevirici, link çevirici siteler, turbobit link çevirici, turbobit link generator programı 2014, turbobit, temmuz 2014 turbobit generator, 5 Temmuz 2014  premium link çevirici, 5 Temmuz 2014 premium link generator, turbobit, 5 Temmuz 2014 turbobit premium link generator, temmuz 2014 turbobit premium link generator.


Not: Premium link generator sitelerine girmek istiyorsanız,tıkladığınız yazıdan sonra karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basın, eğer açılmazsa oradaki geç butonu tekrar tıkla butonuna dönüşecek ve tekrar tıkla butonuna basın ve siteye ulaşın.


Thanks for your comment